5 tips om meer bezoekers naar mijn stand te krijgen

We doen er alles aan om zoveel mogelijk bezoekers naar Antica Namur te krijgen. Maar uit jarenlange studies weten we dat exposanten die hun deelname ook zelf communiceren tot 40% meer bezoekers op hun stand krijgen. Daarom geven we u deze 5 tips om dat doel te bereiken!

Voor de beurs

 1. VERSPREID UW UITNODIGINGEN

  Stuur uw gratis uitnodigingen mee met uw briefwisseling of leg ze in uw galerij. U kunt ook uw uitnodigingen digitaal versturen: U krijgt een persoonlijke weblink die u in uw e-mails naar uw klanten kan  integreren.  Wenst u een digitale uitnodiging die u kunt aanpassen, contacteer dan elodie.housiaux@easyfairs.com.

 2. GEEN TIJD? WE DOEN HET VOOR U!

  Stuur ons uw contactenlijst en we sturen uw uitnodigingen per mail  naar uw klanten. Uw data wordt vertrouwelijk behandeld.

 3. GEBRUIK UW GRATIS PROMOTIEMATERIAAL Gebruik de affiches, de raamsticker en de ministickers uit uw promotiepakket om uw deelname aan te kondigen. Vergeet ook uw digitale communicatie niet! Download het online materiaal op het exposantenplatform via www.antica.be en verwerk de banners en logo’s… in uw website of in uw e-mails.

  Tijdens de beurs

 4. WEET WAT ER LEEFT VIA SOCIALE MEDIA

  Volg ons op sociale media en pik in op onze gesprekken! Hebt u nieuwigheden of wilt u simpelweg iets delen met ons? Vermeld ons en gebruik de officiële hashtag: #Antica2017

  Na de beurs

 5. CONTACTEER UW BEZOEKERS NA DE BEURS

Laat uw klanten en prospecten weten hoe fijn het was om hen terug te zien of te ontmoeten. Dit kan gemakkelijk via briefwisseling, een e-mail of zelfs een kort berichtje via social media!

Met het voortzetten van uw bezoek aan de website, accepteert u het gebruik van cookies om op maat gemaakte aanbiedingen en diensten aan te bieden. Lees meer