Online ticket - uw uitnodigingscode valideren

Over Antica

Antica Fine Art Fair komt in het voorjaar terug naar Brussel!

Antica Brussels brengt van woensdag 17 april tot en met zondag 21 april 2024 oude meesters en modernistische werken samen in Tour & Taxis, een magisch canvas boordevol geschiedenis en cultuur.

Tijdens deze toegankelijke kunstbeurs presenteren de belangrijkste Belgische en internationale galerijen een selectie schilderijen, meubels, sculpturen en objecten die in elk interieur passen. Ze nemen u mee op reis door de belangrijkste tijdperken van de haute époque.

We kunnen nu al de aanwezigheid bevestigen van belangrijke galerijen zoals Galerie E. de Potter – Galerie Claeys – Galerie Raf Van Severen – Pautot & Sugères – Galerie Ary Jan en vele andere marktspelers.

Bekijk hier onze algemene voorwaarden. 

Praktische informatie

ANTICA Brussel 2024
Donderdag 18 april tot en met zondag 21 april

Preview: woensdag 17 april van 14u tot 22u -alleen op uitnodiging-.

Vernissage: donderdag 18 april van 14 tot 22 uur

Beurs: vrijdag 19 tot en met zondag 21 april van 11 tot 19 uur

Fotogalerij

Expertise

Kwaliteit boven alles

Om de authenticiteit en de betrouwbaarheid van de kunstwerken te garanderen, controleren onafhankelijke, gespecialiseerde deskundigen de tentoongestelde kunstwerken voor de beurs haar deuren opent. 

Ook tijdens de tentoonstelling staan drie deskundigen voor u klaar. Ze informeren en adviseren u graag over de tentoongestelde stukken en overhandigen u de echtheidscertificaten.

Opgelet! Alleen de tentoongestelde objecten op de beurs worden door de experten bestudeerd en geëvalueerd.

Guillaume Rullier

Expert in meubels en objecten uit de XVIIe en XVIIIe eeuw, lid van de kamer van deskundigen C.E.A. en expert op het gebied van antiquiteiten en kunstvoorwerpen.

Laure Dorchy

Experte in gemmologie, oude juwelen en sieraden. Aanwezig op de belangrijkste Franse en Europese beurzen.